Familieskolen Trondheim tilbyr samlivskurs 1Samlivskurset 7 kvelder om å være 2

Samlivskurset tar opp syv av de viktigste sidene ved et hvert samliv mellom mann og kvinne. Kurset er designet for å være til hjelp for alle par, uansett livssyn, som ønsker å utvikle, forbedre og styrke sitt forhold.

Kurset består av undervisning og individuelt arbeid der det enkelte par skal arbeide med spørsmål som undervisningen tar opp.

Kursdagene 2018/2019 er 25.09, 23.10, 20.11, 15.01, 12.02, 11.03, 01.04

Det blir undervist i følgende emner- i denne rekkefølgen:
Å bygge et sterkt fundament
Kunsten å kommunisere
Konflikthåndtering
Tilgivelsens betydning
Foreldre og svigerforeldre
God sex
Kjærlighet i praksis

Vi begynner kl.19.00 med middag med påfølgende undervisning og bearbeidelse av stoffet som blir presentert. Dette er en kveld hvor hvert enkelt par skal få ta imot noe godt, både for hode, hjerte og mage.  Så går det slag i slag med en kombinasjon av undervisning og videre bearbeidelse av stoffet som presenteres. Parene skal ikke ha gruppesamtaler med andre par, men arbeide hver for seg. Kvelden avsluttes ca 21. 30.

Hvor holdes kurset?

Samlivskurset finner sted i Trondheim Frikirkes lokaler. Adresse: Brøsetvegen 145A, 7048 Trondheim.

Praktiske opplysninger

Pris: Kr 2000 pr. par. Dette inkluderer deltakerhefte og servering.

Påmelding innen 09.09.2019 til kjellaug@trondheimsamtalesenter.no eller 45 61 98 18.

Arrangør: Familieskolen.

Familieskolen er et samarbeidsprosjekt mellom Trondheim Frikirke, Salem menighet, Betania Misjonsforening(NLM), Pinsemenigheten Betel og Trondheim Samtalesenter.

Mer informasjon om Familieskolen finner du på hjemmesiden: www.familieskolen.org.

Majen Helen Sævik, er utdannet ingeniør med etterutdanning i pedagogikk, skoleledelse og psykologi. Jobber som kontaktlærer og lærer på Kristen Videregående skole i Trøndelag. Er med i Lederteamet på Familieskolen i Trondheim. Har lenge tatt i mot samtaler i ulike sammenhenger, det siste året blant annet ved Trondheim Samtalesenter.

Kjellaug Andresen,daglig leder Trondheim Samtalesenter, sjelesørger og familieterapeut

Johannes Selstø er utdannet arbeidsveileder ved Fjellhaug Misjonsskole og Menighetsfakultetet (cand.theol). Var misjonær i Kenya fra 1981 til 1995. Forsamlingsleder i Betania Misjonsforsamling av NLM, Trondheim.

Solveig Moe er sykepleier og utdannet innen psykodrama. Har jobbet mange år i psykisk helsevern og rusbehandling som sykepleier og behandler. Vært med som samtalepartner, gruppeleder og veileder på UngePar og Familieskolen siden Trondheim samtalesenter ble etablert.

Øyvind Moe er utdannet ingeniør og jobber som leder for produksjonsteknisk avdeling hos Kongsberg Maritime på Grilstad. Har vært med som veileder på unge par weekend siden oppstart og på Familieskolen i mange år.


Én tanke om “Familieskolen Trondheim tilbyr samlivskurs

Det er stengt for kommentarer.