Familieskolen Trondheim tilbyr samlivskurs 1Samlivskurset 7 kvelder om å være 2

Samlivskurset tar opp syv av de viktigste sidene ved ethvert samliv mellom mann og kvinne. Kurset er designet for å være til hjelp for ethvert par, uansett livssyn, som ønsker å utvikle, forbedre og styrke sitt forhold.

Kurset består av undervisning og individuelt arbeid der det enkelte par skal arbeide med spørsmål som undervisningen tar opp.

Kursdagene 2018/2019 er 26.september, 24.oktober, 21.november 2018, 16.januar, 13.februar, 13.mars, 10.april 2019.

Det blir undervist i følgende emner- i denne rekkefølgen:
Å bygge et sterkt fundament
Kunsten å kommunisere
Konflikthåndtering
Tilgivelsens betydning
Foreldre og svigerforeldre
God sex
Kjærlighet i praksis

Vi begynner kl.19.00 med middag med påfølgende undervisning og bearbeidelse av stoffet som blir presentert. Dette er en kveld hvor hvert enkelt par skal få ta imot noe godt, både for hode, hjerte og mage.  Så går det slag i slag med en kombinasjon av undervisning og videre bearbeidelse av stoffet som presenteres. Parene skal ikke ha gruppesamtaler med andre par, men arbeide hver for seg. Kvelden avsluttes ca 21. 30.

Hvor holdes kurset?

Samlivskurset finner sted i Trondheim Frikirkes lokaler. Adr.Brøsetvegen 145A

Praktiske opplysninger

Pris: Kr 2000 pr. par. Dette inkluderer deltakerhefte og servering.
Påmelding:

Påmelding på Tlf/Sms til 45 61 98 18 eller på mail til kjellaug@trondheimsamtalesenter.no

Påmeldingsfrist  15.september 2018

Arr. Familieskolen.

Familieskolen er et samarbeidsprosjekt mellom Trondheim Frikirke, Norsk Luthersk
Misjonssamband, Salem menighet, Trondheim Samtalesenter, Betania, og Pinsemenigheten Betel.

Mer informasjon om Familiesiden finner du på hjemmesiden: www.familieskolen.org.

Majen Helen Sævik, er utdannet ingeniør med etterutdanning i pedagogikk, skoleledelse og psykologi. Jobber som kontaktlærer og lærer på Kristen Videregående skole i Trøndelag. Er med i Lederteamet på Familieskolen i Trondheim. Har lenge tatt i mot samtaler i ulike sammenhenger, det siste året blant annet ved Trondheim Samtalesenter.

 

Kjellaug Andresen,daglig leder, sjelesørger og familieterapeut

 

Johannes Selstø er utdannet arbeidsveileder ved Fjellhaug Misjonsskole og Menighetsfakultetet (cand.theol). Var misjonær i Kenya fra 1981 til 1995. Forsamlingsleder i Betania Misjonsforsamling av NLM, Trondheim.

 

Solveig Moe er sykepleier og utdannet innen psykodrama. Har jobbet mange år i psykisk helsevern og rusbehandling som sykepleier og behandler. Vært med som samtalepartner, gruppeleder og veileder på UngePar og Familieskolen siden Trondheim samtalesenter ble etablert.

 

Øyvind Moe er utdannet ingeniør og jobber som leder for produksjonsteknisk avdeling hos Kongsberg Maritime på Grilstad. Har vært med som veileder på unge par weekend siden oppstart og på Familieskolen i mange år.


Én tanke om “Familieskolen Trondheim tilbyr samlivskurs

Det er stengt for kommentarer.