Familieskolen Trondheim tilbyr samlivskurs 1


Samlivskurset 7 kvelder om å være 2

Samlivskurset tar opp syv av de viktigste sidene ved et hvert samliv mellom mann og kvinne. Kurset er designet for å være til hjelp for alle par, uansett livssyn, som ønsker å utvikle, forbedre og styrke sitt forhold.

Kurset består av undervisning og individuelt arbeid der det enkelte par skal arbeide med spørsmål som undervisningen tar opp.

Kursdagene 2020/2021 er:

30.09, 28.10, 25.11, 13.01 ,10.02, 10.03, 07.04.

Det blir undervist i følgende emner- i denne rekkefølgen:
Å bygge et sterkt fundament
Kunsten å kommunisere
Konflikthåndtering
Tilgivelsens betydning
Foreldre og svigerforeldre
God sex
Kjærlighet i praksis

Vi begynner kl.19.00 med middag med påfølgende undervisning og bearbeidelse av stoffet som blir presentert. Dette er en kveld hvor hvert enkelt par skal få ta imot noe godt, både for hode, hjerte og mage.  Så går det slag i slag med en kombinasjon av undervisning og videre bearbeidelse av stoffet som presenteres. Parene skal ikke ha gruppesamtaler med andre par, men arbeide hver for seg. Kvelden avsluttes ca 21. 30.

Hvor holdes kurset?

Samlivskurset finner sted i Trondheim Frikirkes lokaler. Adresse: Brøsetvegen 145A, 7048 Trondheim.

Praktiske opplysninger

Pris: Kr 2000 pr. par. Dette inkluderer deltakerhefte og servering.

Påmelding innen 01.09.2020

til kjellaug@trondheimsamtalesenter.no eller 45 61 98 18.

Arrangør: Familieskolen.

Familieskolen er et samarbeidsprosjekt mellom Trondheim Frikirke, Salem menighet, Betania Misjonsforening(NLM), Pinsemenigheten Betel og Trondheim Samtalesenter.

Disse underviser på familieskolen:

Ingebjørg og Sveinung Sørhaug. Ingebjørg er avdelingssykepleier og har kompetanse innenfor veiledning. Sveinung er overlege. De har undervist i 5 år på Familieskolen og tidligere på Gottmankurs.

Hildegunn og Roald Håbrekke. Hildegunn er lærer, Coach, erfaring fra samlivskurs og er ansatt ved Trondheim Samtalesenter. Roald er sosionom, leder for veiledere Kirkens Sos, og lang erfaring fra rusbehandling, samtaler og samlivskurs.

Majen og Tore Sævik. Majen er ingeniør med etterutdanning i pedogikk og psykologi. Jobber som lærer på Kvt. Er frivillig samtalepartner på Trondheim Samtalesenter. Tore Sævik er ingeniør, og har undervist sammen med Majen i over 15 år på familieskolen, samt Gottmankurs.

Kjellaug og Jann Even Andresen. Kjellaug er daglig leder Trondheim Samtalesenter, sjelesørger og familieterapeut. Lang erfaring med samtaler og samlivskurs. Jann Even er pastor i Salem menighet, og har lang erfaring fra undervisning og samtaler med mennesker.

Solveig og Øyvind Moe. Solveig er sykepleier og psykodramaterapeut og arbeider ved Lade behandlingsenter, og Øyvind jobber i Kongsberg Maritime. Begge har lang fartstid på samlivkurs både som veiledere og dramatisering av tema.


Én tanke om “Familieskolen Trondheim tilbyr samlivskurs

Det er stengt for kommentarer.